Retete sanatoase!

Dupa atatea zile de mese imbelsugate, cam greu ne miscam si parca nici nu ne vine sa mai deschidem frigiderul pentru ca stim ce mai avem inca pe acolo…o groaza de preparate cu carne. Nici sa le simtim mirosul, nici sa le mai vedem…congelati-le sau dati-le celor sarmani, batranilor…dar verificati sa nu fie stricate.

Daca simti asta, clar tu vrei altceva in farfurie.

Corpul tau cere asta, striga ajutor, iar tu trebuie sa te supui caci altfel se va razbuna pe tine si te vei alege cu o intoxicatie de toata frumusetea si nu numai.

Retete de revenire, gasesti o groaza pe aromaverde.ro, un blog plin de viata, care iti sare in ajutor si de la care inveti sa gatesti cu tot felul de condimente noi, sa descoperi altfel de alimente si sa iti prepari diverse combinatii de sucuri.

Usor, vei vedea ca majoritatea ingredientelor le gasesti peste tot, doar ca unii dintre noi ne-am invatat cu cele uzuale: sare, piper, ulei de floarea soarelui, etc. Este doar o chestie de comoditate si rutina, care stim la ce duce, insa viata e prea frumoasa ca sa nu o condimentam in toate felurile atat timp cat exista resurse care ne fac viata mai buna.

Este foarte interesant sa mai schimbi meniul si sa invatam sa mancam ingrijit si cu masura.

Asadar, dragii mei, va invit pe aromaverde.ro sa va alegeti ceea ce vreti sa vedeti la voi in farfurie si in frigider.

Paste-cu-legume-si-usturoi-coptSupă-cremă-de-cartofi-dulci-și-dovlecelSupă-cremă-de-ciuperci

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *